24 de juliol 2015

Camprodon serà protagonista del "Repte" de Quim Masferrer

L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha escollit Camprodon per participar en el programa de promoció ReSíClar  per prendre consciència sobre la importància del reciclatge a casa nostra. Aquesta proposta, anomenada el "Repte", servirà per veure si es millora la taxa de reciclatge al municipi en una campanya que s'iniciarà el 3 d'agost i s'acabarà a finals de desembre.
Durant aquest període de temps (5 mesos) dos dinamitzadors informatius faran campanya divulgativa, porta a porta, sobre com reciclar i es subministrarà material per facilitar la recollida selectiva a les famílies del municipi.
Al centre de Camprodon hi haurà un marcador que anirà quantificant, i s'actualitzarà setmanalment, els quilos de deixalles recollits en els contenidors de la brossa selectiva. El "Repte" consistirà en millorar la taxa de reciclatge fent pujar el marcador i l'encarregat de vetllar pel seu bon funcionament serà el polifacètic, Quim Masferrer, que visitarà regularment el municipi per conèixer com avança la proposta. Si el marcador creix hi haurà premi, i si Camprodon assoleix el "Repte", el municipi obtindrà una compensació ja que els quilos de deixalles es convertiran en euros per invertir a la Vila.
És per això que us convidem a conèixer el Repte de ReSíClar, i a la presentació que es farà el dilluns dia 3 d'agost, amb Quim Masferrer, al Casal Camprodoní.
L'entrada és gratuïta però cal recollir-la a l'oficina de turisme i signar el consentiment de drets d'imatge. Es donaran un màxim de dues entrades per persona i l'aforament és limitat. 
D'aquesta campanya es confeccionarà un vídeo o curt on es podrà veure com ha funcionat el repte i com reciclen els camprodonins.
Participa-hi i ajuda'ns a assolir el Repte!!!